Kevesebb akció, de rengeteg újdonság

2016. augusztus 01. - Feiertag Erik

Valahogy így lehetne legjobban jellemezni a Don Pepe augusztusi kínálatát. Nincs heti akció, azonban van új hamburger, dogger, két új pizza, és töltött, panírozott camambert több ízben, úgyhogy lesz mit kóstolhatni a nyár utolsó hónapjában!

banner.jpg

Az e havi újdonság sereg témája a Tabasco szósz, melyet hamburgerhez, doggerhez és pizzához használnak. Mindhárom termék 2090 forintba kerül, így egészen biztos, hogy nem az ár fog dönteni, amikor rendelésre adjuk a fejünket. Az ételek összetétele elég hasonló, de mégis van egy-két különbség, ami miatt mégsem nevezhetőek egyformának: 

Burger: Marhahúspogácsa, Tabasco szósz, BBQ szósz, sült hagyma, majonéz, jégsaláta, sajt, paradicsom, Don Pepe szósz és burgonya

Dogger: Érlelt marhakolbász, Tabasco szósz, BBQ szósz, majonéz, paradicsom, rukkola, sült hagyma, kukoricás sajtszósz, Don Pepe szósz és burgonya

Pizza: Roston csirke, bacon, Tabasco szósz, BBQ szósz, pirított hagyma, mozzarella, paradicsom, Pizzaparadicsom

camambert.jpg

Szereted a rántott sajtot? És a camambertet? Ha mindkettő igaz, akkor eljött a te hónapod, ugyanis panírozott, töltött Tihany camambert szeletek kerültek az étlapra. A köret szárított paradicsomos, bacon-ös gnocchi. A sajtok három féle töltelékkel kérhetőek: kolbász chipses (2290,-), mediterrán sonkás (2390,-) vagy füstölt lazacos (2490,-). Üdítőt viszont nem kell rendelni mellé, mert 1,5 liter Emotion jár ajándékba. Nem csak ilyenkor ihatunk ingyen. Saláták mellé 1,5 liter Natur Aquát, míg a hamburgerekhez egy-egy 0,33 literes Soproni Radlert adnak.

sohaneerjenvegetanyar.jpg

Ennyi rendhagyó újdonság után térjünk vissza a szokásos kerékvágásba: Soha ne érjen véget a nyár pizza sokak kedvence lehet, már csak azért is, mert a megszokottól eltérően csak 990 forintért adják (üdítővel 1190,-). A feltét szalámi, articsóka, paradicsom, mozzarella, gomba és pizza szósz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr938925868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása