Hot Dog Burgerrel támad a Don Pepe

2016. július 01. - Feiertag Erik

Ha múlt hónapban nehezen döntöttél, hogy az új hamburgert vagy a doggert kóstold meg, imádni fogod a Don Pepe júliusi időszakos kínálatát, ugyanis egy méretes Burger - Dogger hibriddel készültek, meg persze egy sor más akcióval.

hamhotburdogger_donpepe_2016.jpg

A Yankee Extra Doggert kifejezetten szerettük, így nagyon kíváncsiak voltunk, mivel készül júliusra a Don Pepe. A HamHotBurDogGer neve bár közel kimondhatatlan, maga az étel kifejezetten érdekesnek tűnik. Két érlelt marhakolbász mellé ugyanis hamburger húspogácsa is kerül, illetve cheddar sajt, kukoricás sajtszósz, hagyma chips, bacon, ruccola, paradicsom, mustár, ketchup és majonéz. Tehát majdnem egy Yankee Extrát kapunk, csak több hússal. Ezen kívül kifejezetten örülünk, hogy múlt havi javaslatunkat megfontolták, és most már a 2490 forintos árban Don Pepe burgonya mellett némi szósz is része a "kezdőcsomagnak."

ezerrel_porog_a_nyar_pizza_donpepe_2016.jpg

Most már tényleg Ezerrel Pörög a Nyár, így a júliusi 1090 forintos pizzát is így nevezték el. Ez egy tejfölös alapra építkező, darált marhahússal, kígyóuborkával, paradicsommal, gyros fűszerkeverékkel és mozzarella sajttal készülő pizza. 1290 forintért lehetőségünk van dobozos üdítővel kérni, de e helyett mi még mindig egy 1,25 literes palackot ajánlanánk az ár/érték arányt szem előtt tartva.

ajandek.jpg

Mielőtt rátérnénk a hetente változó akciókra, felvidítjuk a szomjasan rendelőket: rizottók mellé 1,5 liter Emotion, hamburgerek mellé 0,33 literes alkoholmentes Soproni Radler, Kenegetős és Mártogatós ételek mellé pedig 1,25 liter Coca-Cola jár ajándékba. Mindhárom akció a készlet erejéig tart, szóval ha hónap vége felé lemarad, akkor valószínűleg nem hibáztak, egyszerűen kifogytak.

keleti_izek_hetek_donpepe_2016.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, júliusban olcsóbban kóstolhatjátok meg Kelet ízeit. Az akciós termékek néhány naponta változnak, a menetrendet itt láthatjátok:

Július 1 - 10.: Tom Yum 990,- (csirke, paradicsom, szójabab csíra, gyömbér, lime, citromfű, fokhagyma, szója szósz, halszósz, kókusztej, kínai zöldség keverék), Ötízű omlós csirke pirított tésztával 1990,- (csirkemell, panír, spagetti, gyömbér, fokhagyma, szója, kaliforniai paprika, sárgarépa, lila hagyma, cukkini, méz, sötét szója, kínai 5fűszer)

Július 11 - 17.: Nasi Goreng 1990,- (jázmin rízs, garnéla, csirkemell filé, gyömbér, fokhagyma, szója, ketchup, kaliforniai paprika, sárgarépa, lila hagyma, cukkini, tojás)

Július 18 - 24.: Kung Pao kacsa fekete spagettivel 2390,- (kacsamell, gyömbér, fokhagyma, fekete spaghetti, lilahagyma, bébi paraj, kaliforniai paprika, mogyoró, szója szósz, chili)

Július 25 - 31.: Csípős - mandulás csirke tojásos rizzsel 1990,- (csirke, mandula, édes-csipős chili szósz, jázmin rizs, póréhagyma)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr128856754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása