Vadi új termékkel indítja a nyarat a Don Pepe

2016. június 01. - Feiertag Erik

Nem a Don Pepés újdonságoknak a legegyszerűbb dolog bevezetőt írni, hisz alapvetően mindig azt kapjuk: egy hamburgert, egy olcsósított pizzát, meg valami heti akciót. Most azonban más a helyzet, hisz egy egészen új termékvonallal készült a hazai étteremlánc!

yankee_extra_dogger_don_pepe.jpg

Ami nem más, mint a Yankee Extra Dogger. A név, meg a fenti kép alapján kitalálható, hogy alapvetően egy sajátos hot dogról van szó. Az étel különlegessége a 23 centis mérete, és az érlelt marhakolbász, mely mellé coleslaw, pirított hagyma chips, némi rántott hagymakarika, bacon, csemege uborka, kukoricás sajtszósz, majonéz, ketchup és mustár kerül a hosszúkás buciba. Ez már önmagában is jól hangzik, de az 1990 forintos árban még egy adag DP burgonya is benne van, így a jóllakás gyakorlatilag garantált. Erre biztosan rárepülünk amint lehet!pepe_papa_parajos_pipije_burger.jpg

De azért igyekszünk majd Pepe Papa Parajos Pipije Burgerét is megkóstolni, amit a hasonló nevű étel ihletett. A hús ezúttal grillezett csirkemell, melyen kívül némi camambert, szárított és friss paradicsom, bébi paraj és krémsajt kerül. Egész korrekt darabnak hangzik, ráadásul az árral sem szálltak el: 2290 forintért a szendvicsen kívül ugyanis ismét jár a DP öntet és a burgonya.

ujra_itt_a_nyar_pizza_don_pepe.jpg

Nyárváró után Újra Itt a Nyár pizza lesz mindenki kedvence, aki olcsón enne finomat. Ez a zöldségekkel (paprika, paradicsom, kígyóuborka, lilahagyma) megrakott pizza rostonsült csirkével és mozzarella sajttal készül, és a megszokott 1090 forintért rendelhető. 1290 forintért dobozos üdítővel is kérhető, de ha rám hallgattok, valamivel drágábban, de jobb ár/érték aránnyal egy 1,25 literes palackot kértek inkább mellé.

szurkoljunk_egyutt_don_pepe2.jpg

Heti akció ezúttal nincs, azonban van még pár apróság: a Deluxe ételek mellé 1,25 literes kólát küldenek ajándékba (a készlet erejéig), valamint van egy úgynevezett Szurkoljunk együtt akció is, melynek keretében 2 piadina, vagy 2 hamburger, vagy egy piadina és egy hamburger rendelése esetén két doboz Coca-Cola üti a markunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr68765518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása