Bevállaltuk a piros hamburgert! - Angriest Whopper

2016. április 09. - Feiertag Erik

Elég nagy feneket kerítettek az Angriest Whopper megjelenésének, noha joggal, hisz az amerikai premierrel egy időben jelent meg hazánkban ez az extrém csípősnek hirdetett, piros zsemlés hamburger. Kevesebbért is mentünk már Burger King-be, úgyhogy azonnal kipróbáltuk!

angriest_whopper_burger_king_2016_2_custom.jpg

A buciról annyit érdemes tudni, hogy egy magyarországi pékségben készül, a színét pedig csilipaprika, valamint paradicsom felhasználásával érik el. További érdekesség, hogy az összes európai étterembe hazánkból szállítják a zsemlét, úgyhogy mondhatni piros buci nagyhatalom lettünk. Egyébként az ezzel készülő Angriest Whopper meglehetősen jól mutat, előrevetíti, hogy itt valami igazán csípőssel lesz dolgunk.

angriest_whopper_burger_king_2016_1_custom.jpg

Nem húzom tovább az időt: ez az eddigi legerősebb gyorséttermi burger, amit ettem. Noha nem utcahosszal vezet, de erőteljesebben marta a szám, mint amihez akár Burger King, akár McDonald's, akár a jó öreg KFC féle H&S csirkék esetében szokva voltam. Fura, hogy ehhez pont a zsemlének nincs túl sok köze. Megkóstoltam magában is, de nem igazán vettem észre, hogy ízben eltérne a normál Whopper bucitól. A szendvicsben egyébként marhahúspogácsa, sajt, jalapeno paprika, bacon, ropogós hagymaszirmok, saláta, paradicsom és csípős szósz került.

angriest_whopper_burger_king_2016_3_custom.jpg

Igazság szerint az ízéből nem sokat éreztem. Ami az összetevőket elnézve főként a szósznak lehet köszönhető, illetve a sok csípős hozzávaló közös hatásának. Szóval annak ajánlanám, aki tényleg szereti az erősebb ételeket, mert aki csak ímmel-ámmal kis csipkelődésre vágyik, annak olyan piros lesz a feje, mint ez a burger. Ennek fényében az ár egészen korrekt: magában 1490 forintért, míg menüben 1990-ért kapható, és ezért a pénzért egy igazán különleges szendvicset kapunk, mondhatni egy csepp Amerikát, hisz ott is ez van épp terítéken. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr68562574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása