Hadseregnyi újdonság a Burger Kingben!

2016. február 16. - Feiertag Erik

Jól indult az év, ami a Burger King termékeit illeti: januárban piacra dobták saját Big Mac-jüket, egész jó bevezető áron. Most pedig itt a folytatás új időszakos szendvicsek személyében, melyek közül az egyik a prémium Angus termékvonalból való!

burger_king_sonka_tabornok_mustar_kapitany.jpg

Tavaly is volt egy katonásra sikerült promóció, az egyik szendvics meg is maradt belőle. Mustár Kapitány tehát visszatért, hogy meghódítsa a vásárlókat. Ebbe a két húspogácsával felvértezett marcona harcosba sajt, hagyma, jalapeno paprika, bacon, majonéz, saláta, paradicsom és persze mustár kerül.

Sonka Tábornok azonban újoncnak mondható az étlapon, ugyanakkor ő az érdekesebb darab, hisz az új, prémium Angus szendvicsek ismérveivel készül: az Angus marhahúspogácsán kívül a vajas zsemlét is megkapta, mintegy kitüntetésként. Ezen kívül sonka, bacon, hagyma, steakhouse szósz, paradicsom, saláta és majonéz kerül bele.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr788395590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása