A legnagyobb étteremlánc egyre inkább nyit a prémium termékkategóriák felé, jó példa erre a hazánkban néhány hete bevezetett Bacon Cubhouse. Svájcban azonban a kiemelkedő alapanyagoknál is tovább mennek, és az új különlegesség 4 órán át fog készülni.
A Swiss pork lényegében egy pulled pork szendvics, tehát a sertéshúst lassan sütik hogy omlós legyen, majd szálakra szedve kerül a hamburgerbe. Ezen kívül olyan különlegességek kerülnek bele, mint alma, kukorica, sárgarépa, és fokhagymás vaj.
Az egyelőre tesztfázisban lévő termék 25 svájci étteremben érhető el, de nem kizárt, hogy hamarosan az egész országban megvásárolható lesz.
via Business Insider
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.