Sörrel erősít a Burger King

2015. november 03. - Feiertag Erik

Angliában gyorséttermek közt elsőként kezdhet sörök forgalmazásába a Burger King. Elsőre fura lépésnek tűnhet, de szerintük csak a trendeket követik.

burger-king-beer.jpg

Az új termékek bevezetésére jövő hónapban kerülhet sor, mégpedig négy étteremben. A kiválasztott üzletek reggel 10 és este 11 óra közt árulhatnak majd sört. A Burger King szóvivője szerint csak arról van szó, hogy szeretnének lépést tartani a világgal, bár ez elég furán hangzik, hisz még mindig nem megszokott, hogy a gyorséttermek alkoholt árulnak.

A McDonald's egyelőre nem gondolkodik a konkurencia követésében. Bár a világ több országában is árulnak sört éttermeikben, a visszajelzések alapján úgy érzik, a brit vásárlók más téren várnak tőlük fejlődést.

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr638046052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása