Újra Tripla Sajtburger a Mekiben!

2015. augusztus 26. - Feiertag Erik

Februárban a McDonald's megkavarta a sajtburgerek állóvizét egy kis hústuninggal, nevezetesen dupla és tripla szendvicsek is rendelhetővé váltak. Bár nem voltak túl bonyolult darabok, időközben mégis kikerültek a kínálatból. Tegnaptól azonban ismét elérhetőek a sokhúsos burgerek!

mcdonalds_dupla_tripla_sajtburger_2015_augusztus.jpg

A recept nem változott, továbbra is marhahúspogácsa, sajt, uborka, hagyma, ketchup és mustár alkotja a szendvicset, a különbség csupán a húsok és a sajtok számában van. Nekünk még mindig a dupla-tripla egybefordítós kombó a kedvencünk, persze csak a Quattro Sajtos Mega McRoyal után.

mcdonalds_amerikai_hetek_2015_2.JPG

Szerencsére a Sajtburgerkedés nem jelenti az Amerikai Hetek végét, mind a Ropogós Atlanta Burger, a Las Vegas BBQ, és a McChicken BBQ is kínálatban marad még egy darabig. Akinek eddig kimaradtak, érdemes tenni egy próbát, a városokról elnevezett darabok elég jól sikerültek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr27734514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása