Sajtburgerek mindenütt!

2015. január 15. - Feiertag Erik

Befutott a McDonald's legújabb akciója, és bár ez nem hatalmas méretével és extra különleges összetevőivel kíván hódítani, így is elég jónak tűnik.

sajtburger.JPG

A Meki leginkonikusabb szendvicse a Big Mac mellett minden bizonnyal a Sajtburger. Ezt esszük ha csak fél percünk van, ezt esszük ha csak késleltetnénk az éhhalált míg haza nem érünk, és ezt esszük Happy Meal mellé. Persze sok más termék van még Pár Százas ajánlatban, de még mindig a Sajtburger az, amire a legtöbben kiváncsiak.

tripla.JPGEz kapott egy kis csavart, nem olyan hű de nagyod, viszont így is ki lehet jelenteni egy elég hangzatos dolgot: itt a McDonald's első három húsos szendvicse! Még ha az csak egy Tripla Sajtburger is. A szendvicsben ugyanazok az összetevők szerepelnek mint a simában, tehát a három marhahúspogácsán és sajton kívül ketchup, mustár, hagyma és uborka került bele.

Az akció során kiemelt szerepet kap a normál Sajtburger, és hogy kitöltse a köztes űrt, kapható Dupla Sajtburger is, de valljuk be, ezek egyáltalán nem érdekesek, ha van Tripla is. És az se lenne túl izgalmas, ha lenne Quattro. Így a végére már csak egy kérdés maradt hátra: ugye lesz még idén Tripla Sajtos McRoyal is?

banner.png

Mindemellett egyelőre kínálatban marad a McRoyal Deluxe széria. Ennek leváltását a február kilencedikei, vagy az azt követő hétre elég nagy valószínűséggel meg lehet jósolni. Addig érvényes kupon van a szendvicsre, de ettől még persze elfogyhat korábban (el is szokott). Kuponokat itt találtok, ha a postás még nem dobta be, amúgy pont a Deluxe nem annyira éri meg, de a többi közt van pár régi ismerős, amire érdemes lehet ráharapni (2 Big Mac 1 áráért, stb).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr417075715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása