Ez a nyár legjobb burritója!

2015. augusztus 18. - Feiertag Erik

Lassan kilábalunk a nyárból, ami egyúttal az Arriba Taqueria időszakos burritójának kivezetését is jelenti majd. A célegyenesben még betoppantunk kipróbálni, hátha valaki még nem tudott dönteni, belekóstoljon-e.

arriba_taqueria_surfer_burrito_2015.jpg

Bár az összetevők listája tetszett, nem vártam tőle túl sokat - talán azért ízlett annyira hogy azt mondjam, még sehol nem ettem ilyen jó burritot! A tekercsben marhahús steak szeletek, pico de gallo salsa szósz, koriander, reszelt sajt, guacamole, házi chipotle majonéz, némi zöldség és kissé meglepő módon hasábburgonya kerül.

arriba_taqueria_surfer_burrito_2015_2.jpg

Kicsit féltem, hogy a krumplit majd eláztatja a sok szósz, de ez szerencsére nincs így, minden falatban kellemesen ropogós. A marhahús korrekt, ami viszont igazán feldobta a terméket, az a szószok összhatása. Nem igazán lehet kiérezni egyiket sem, bár talán a guacamole néhol sokra sikeredett. Az egész tekercset átjárták, és - talán főként a majonéz miatt - egy kellemesen fűszeres, kicsit édeskés ételt kaptunk. Hogy ne csak jót mondjak, a tortilla kicsit rágós volt, viszont legalább egyben tartotta a tölteléket. Ez legyen a legnagyobb baj bárhol, bármilyen burritoval!

arriba_taqueria_surfer_burrito_2015_3.jpg

1890 forintért nem olcsó darab, viszont egy laktató terméket kapunk a pénzünkért, ami nem mellesleg nagyon is jól sikerült.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr207713708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása