Nyári burrito az Arribában

2015. július 10. - Feiertag Erik

Megérkezett az igazi nyár a szokásos forrósággal, az Arribánál pedig úgy gondolták, ezzel eljött az ideje egy igazi nyári burrito tekercsnek. Jól gondolták!

arriba_taqueria_surfer_burrito.png

A Surfer Burrito egy marhahús steak alapú tortillatekercs megspékelve hasábburgonyával, pico de gallo salsával, korianderrel, reszelt sajttal, guacamoléval és házi chipotle majonézzel. A tervek szerint szeptemberig kapható termék 1890 forinba kerül, és házhoz is rendelhető, azonban az Arriba szokásos hétfői 20%-os burrito akciójában nem vesz részt.

E mellett a nagy melegre való tekintettel egy új margarita koktélt is bevezettek görögdinnyés ízesítéssel, így akinek nem tetszett se az epres, se a citromos, ebben lehet megtalálja számításait.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr507614038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása