Vérburger a Burger King-ben!

2015. június 27. - Feiertag Erik

Emlékeztek, amikor pár éve bejött ez a fekete zsemle trend? A Burger Business annak idején a legrosszabb ötletnek is kikiáltotta, viszont népszerűsége, még ha nem is viszik túlzásba, töretlen. Ez viszont a múlté, a japán Burger King ugyanis megint divatdiktátor lett!

piros_burger_king.png

Mégpedig a vörös hamburgerrel. Az ötlet már nem hat olyan frissen, mint annak idején a fekete buci, de mindenképp vonzza a tekintetet, és felkelti az érdeklődést. A vámpírok kedvét viszont máris el kell vennem: se a zsemle, se a sajt nem vértől piros. Csak paradicsomport használtak.

piros_burger_king_1.png

Az akcióban két szendvics kapható, az Aka Samurai Beef marhahússal, míg az Aka Samurai Chicken csirkével érkezik. Ezen kívül mindkét termékbe paradicsom, saláta, majonéz és haragos szósz kerül.

piros_burger_king_2.png

kép: RocketNews24

A 690, illetve 540 jenbe (1560 és 1220 forint) kerülő szendvicsek egyébként azért ilyen vörösek, mert nagyon mérgesek. Kíváncsi vagyok kire haragudhat ennyire a japán Burger King vezetősége, hogy még a hamburgereikre is kihat.

via Kotaku

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr407576226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása