Amerika Kapitány pizza!

2015. május 08. - Feiertag Erik

Csütörtökön nyitott a hazai mozikban a Bosszúállók második része, úgyhogy ehhez igazodva ma megosztunk veletek egy "hát ez eddig miért nem jutott eszembe?" típusú pizza receptet, amivel rákészülhettek, vagy épp levezethetitek a filmet!

avengers_captain_america_pizza_bosszuallok_amerika_kapitany.jpg

via Instagram

Rosanna Pansino pizzája, melyet a Nerdy Nummies sorozatában prezentált YouTube-on amúgy elég egyszerű, csak a feltét elrendezésében hozza a film hangulatát, de legalább nem kell új receptet elsajátítani annak, aki amúgy tud pizzatésztát gyúrni. Ezekre lesz szükséged

Paradicsomszósz

Reszelt sajt (mozzarella)

Olivabogyó

Pepperoni szalámi

És még egy kis sajt reszeletlenül, a csillaghoz

Az összeállítás menete megtalálható a videóban, ami a tészta kikeverésével kezd, szóval aki nem csinált még pizzát, annak ez a rész is hasznos lehet. A feltétek elhelyezése 5:00-nál kezdődik, akit csak ez érdekel nyugodtan tekerjen oda. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr667441124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása