Újra Xtra Long szendvicsek!

2015. március 20. - Feiertag Erik

Ha kellene mondani egy ikonikus, időről-időre visszatérő szendvicset a Burger King kínálatából, az Xtra Long széria lenne. Első megjelenése óta talán kihagyás nélkül minden évben megjelenik, ráadásul az igen kellemes Chili Cheese verzió mellé mindig kapunk valami újdonságot!

burger_king_xtra_long_hetek_xtra_long_rodeo_bbq_xtra_long_chili_cheese.jpg

Ami ezúttal nem más, mint a tavaly Németországban is látott Xtra Long Rodeo BBQ! A két szendvics ötvözeteként létrejövő termék nem kínál igazán nagy újdonságot, viszont a hagymakarikák időszakos burgerekben való használata a Rodeo óta várat magára. A hosszúkás buciban érkező szendvics hasonlóan a legutóbbi Xtra Long adaghoz, nem zöldségnek való vidék: három marhahúspogácsa mellé sajt, bacon, BBQ szósz és két panírozott hagymakarika kerül.

Az Xtra Long Chili Cheese igazi klasszikus visszatérő, mindig öröm újra látni. Az évek óta változatlan termék Chili Cheese szószt, jalapeno paprikát, sajtot és persze három marhahúspogácsát tartalmaz. Bár a paprika mellett a szósz is csíp, nem egy őrjítően erős szendvicsről van szó, úgyhogy az is belekóstolhat, aki nincs annyira oda az erős termékekért.

Árban mindkét szendvics egy szinten mozog, azaz magában 990, míg menüben 1450 forintba kerülnek. Örömteli, hogy a meglehetősen drága Mustár Kapitány után a promóció mindkét szendvicse 1000 forint alatt van, így azért bátrabban ajánlhatóak kipróbálásra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr97275601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása