5 hamburger trend amire 2015-ben érdemes lesz figyelni

2014. december 14. - Feiertag Erik

A Burger Business tavaly megjósolta a Friss Burgerek Évét 2014-re, ami valamilyen szinten itt is érződik. A KFC például nagyon komolyan nyomja a friss összetevőket, a belsőépítészet pedig teljesen el fog mozdulni a kézműves, családiasabb hangulat felé. Itt az idő, hogy megnézzük, mit jósol 2015-re a legkomolyabb hamburgerekkel foglalkozó oldal!

whopper-copy_masolata.jpg

 

 A Sajtburger Éve 

cheeseburger.jpg

via enterato.com

Nem a mindenféle extrákkal feltúrbózott sajtburgerre kell gondolni, csak a jó öreg, egyszerű de jó receptre, ahol az összetevők minőségén van a hangsúly. Jó példa erre a Burger King Angus vonala ami bár nem mostani, tavaly kapott igazán szárnyra, idén pedig reméljük még többet használják, még komolyabb nyomást kap.

 

 A Pác Éve 

pulled_chicken.jpg

via Vimeo

Nincs jobb egy igazán jó pácban érlelt húsnál, és erre a gyorséttermek is kezdenek rájönni. A KFC angliában vezette be elsőként a Pulled Chicken szendvicset, mely egy hosszú időn át pácolt és sütött húsra építkező hamburger. Reméljük terjeszkedik majd, és jönnek más versenyzők is hasonló témában.

 

 A Reggeli Éve 

breakfast_whopper1.jpg

via Morsels

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ha máshol nem is hallottuk, legalább az Állj vagy lő a mamámból biztosan megtanultuk egy életre. Korábban már írtunk arról, hogy Japánban hot dogot kínál a Burger King a korai órákban, Amerikában pedig nem rég jelent meg a reggeli Whopper, amire azért már nem lehet mondani, hogy kis visszafogott spórolós cucc lenne.

 

 A Kávé Éve 

cafe.jpg

via Panoramio

Hamburger bárokról már hallottunk, és ahogy egyre többen vannak egyre nagyobb a verseny. Van aki úgy gondolja, inkább új pályán indul, ennek az elhatározásnak lesznek a hamburger kávézók a gyermekei. Reméljük nem fullad ki a lendület!

 

 A Hústalanság Éve 

veggie.jpg

via ohsheglows.com

Mivel a marhahús egyre drágább, várható, hogy a gyorséttermek is elkezdenek egyre komolyabban kísérletezni a vega menükkel. Egyelőre inkább azt látjuk, hogy csirkére vagy sertésre cserélik e nemes jószágot, de hamarosan el fog jutni hazánkba is a vegapogácsa, amiről igazán jót mondjuk még nem hallottam, de legalább lesz.

via Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr926980431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása