Karácsonyi hamburger és Serpenyős Hetek a Don Pepében!

2014. december 01. - Feiertag Erik

December elseje többek közt azt jelenti, hogy a Don Pepe megújítja kínálatát. A mára alapnak számító akciós pizza mellett kapunk új hamburgert, valamint menő, serpenyőben tálalt finomságokat.

dp_szorolap_december_serepenyos_karacsony_burger_07.jpg

Kiskarácsony, nagykarácsony, de ezúttal nem kalács készül hanem ünnepi hamburger. Marhahúspogácsán kívül cheddar sajtot, jégsalátát, bacont, paradicsomot, narancsot, valamint egy speckó szószt fahéjjal, szegfűszeggel, szerecsendióval, tartármártással, balzsamecettel és vörösborral. A termék most is 2290 forintba kerül, amiben benne van egy adag Don Pepe burgonya a hasonló nevű öntettel.

A havi akciós pizza ezúttal nem kapott túl fantáziadús nevet, ellenben kicsit drágább lett, most 1090 forintot kérnek érte. Kolbászos Pizza néven fut, de nem csak ebből áll. A tejfölös alapra építkező étel csabai kolbászt, füstölt-főtt császár szalonnát, hegyes erőspaprikát és mozzarella sajtot kap feltétként.

Végül, de nem utolsó sorban Serpenyős Hetek! Decemberben minden héten más étel lesz kapható ennek az akciónak keretein belül, melynek lényege, hogy a termékeket a képeken is látható öntöttvas serpenyőkben készítik és tálalják. Háthoz szállítás esetén ez nyilván nem kivitelezhető, olyankor be kell érni a megszokott csomagolással. Az időbeosztás alant látható:

December 1-7

Paccheri alla Caponata  1790,-

Toscanai Kemencés  1790,-

December 8-14

Chili con Carne  1790,-

Mediterrán Halragus Paccheri  1990,-

December 15-21

Pepe Papa Parajos Pipije  1790,-

December 22-31

Paccheri con Gamberi  2190,-

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186946071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása