Ma nyit az első hazai Surf 'N' Fries!

2014. október 17. - Feiertag Erik

Még szeptemberben számoltunk be róla, hogy a horvát Surf 'N' Fries terjeszkedésének egyik új állomása Magyarország lesz. Akkor még nem volt pontos dátumunk a megnyitóhoz, most azonban jó hírrel szolgálhatunk, mint derült égből villámcsapás: ma nyílik az első Surf 'N' Fries a West End ételudvarán!

10422401_270769033133034_3140588297726018376_n.jpg

via Facebook

A megnyitóhoz egyébként csatoltak egy kis akciót is. Pénteken és szombaton hostesseknél lehet majd sült krumplit kóstolni, valamint kuponokat fognak osztogatni, melyekkel szendvics vásárlása esetén ingyen sült krumpli és szósz kérhető.

SNF menü1 (Custom).jpg

A Surf 'N' Fries különlegessége alapvetően az olaj nélkül sült burgonya, valamint a speciális, szabadalmaztatott tartóban felszolgált Surf menük. Ezek főételt (csirke nuggets, csirkeszárny, sajt falatok), krumplit és szószt tartalmaznak. Kiszerelés terén kétféle érhető el, a normál változat 990 forintért, a nagy pedig 1390 forintért lehet a miénk. Fontos megemlíteni, hogy a megszokottól eltérően egy menü alapvetően nem tartalmazza az üdítőt, azért 390 forintos felárat kell fizetnünk, öröm az ürömben, hogy ekkor újratölthető Pepsit kapunk.

SNF menü2 (Custom).jpg

Szendvicsek terén elég széles a kínálat: Lesz csirkés, marhás vagy cheap marhás (utóbbi pénztárca barátabb) szendvics hamburger buciban, valamint ugyancsak csirkés, marhás, és tarjás olívás ciabattában (úgynevezett Mediterrán szendvicsek). A legkülönlegesebb kiadás azonban a Surf 'N' Free, ahol saját kézzel, magunk tömhetjük meg termékünk zöldségekkel. Természetesen ezek mindegyike elérhető menüben is.

SNF menü4 (Custom).jpg

E mellett gondoltak azokra is, akik többed magukkal fogyasztanának. Vannak páros menük (Surf Together) csirke vagy marha szendvicssel és sült krumplival, vagy külön a sült krumpli. Ezek 1790, 1890 valamint 990 forintos áron futnak. A családi menük (Family Surf) tizenöt nuggetet kínálnak két nagy burgonyával és négy szósszal 2990 forintért, vagy négy cheap marha szendvicset négy normál burgonyával 3490-ért. A gyerkőcök sem maradnak ki, van külön nekik szóló menü is, mely egy adag buszban tálalt krumplit, pár nuggetet, három szószt és egy kinder tojást takar 890 forintért.

kinálatunk1.jpg

Elég különleges étlappal rendelkező étteremlánc nyitja/nyitotta meg ma kapuit a vásárlók előtt. A személyre szabható szendvicsekkel támadó Surf 'N' Free érdekes újragondolása a Subway kiszolgálási módszerének, a hordozható Surf menük pedig elég hangulatosnak és kalandosnak tűnnek ahhoz, hogy előbb-utóbb benevezzek vele egy körre. A 15 különböző szósz miatt pedig érdemes lesz időről-időre benézni és kipróbálni valami újat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226800831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása