Sör és Grander a KFC-ben

2014. október 14. - Feiertag Erik

Hogy mi a közös a Soproniban, egy megtermett Grander szendvicsben és Hot Wings-ben? A következő sorokból kiderül!

kfc_soproni_maxx_box_1600x1200 (Custom).jpg

Nem rég nyitotta meg 30. éttermét a hazai KFC, ma pedig új akciót indít. Ez lényegében egy új Box kiszerelés, nevezetesen a Soproni 0,0% Maxx Box. Az 1790 forintos összeállítás, egy Grandert, 5 Hot Wings-et és egy adag sültkrumplit tartalmaz, italnak pedig a névadó alkoholmentes Soproni Maxx jár mellé, 0,33l-es kiszerelésben.

WP_20140902_003 (Custom).jpg

Még a megjelenéskor írtunk a Granderről, ami a KFC egyik ikonikus termékévé vált azóta. A cég egyetlen állandó terméke melyhez csirkecombfilét használnak, ezen kívül BBQ szósz, majonéz, lilahagyma, bacon, és sajt kerül bele. Ha hosszabban olvasnál róla itt találod négy éves írásom alig egy hetes képekkel frissítve.

Ha belegondolunk hogy egy Grander menü 1500-1600 forint körül van, a Grander Box pedig 1990, akkor egy elég jó köztes ajánlattal lettünk gazdagabbak, ahol ugyan kompromisszumot kell kötnünk az ital mennyiségét illetően, de a jó öreg KFC csirke és a pár zsebben maradt érme biztos mindenkit kárpótol majd.

Volt már korábban hasonló akció a csirkés hálózat éttermeiben, akkor citromos Soproni volt kapható, és hát erről azért megoszlanak a vélemények. A Maxx normál sör, ellenben alkoholmentes, így a Drive-on is nyugodtan kérhető.

kfc_keddi_kosar_a4 (Custom).jpg

Ez az ajánlat nem vet véget a keddi olcsósított Classic Kosárnak, szóval ma talán még érdemesebb arra rárepülni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr56784691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása