Gombás Pulykaland

2014. október 11. - Feiertag Erik

A héten már írtunk a futó Mekis promó igazi sztárjáról, a Libamájas Marhaburgerről, és bár méretben nem is, ízben mindenképp a legnagyobbak közé sorolható. Itt az idő azonban hogy tovább lépjünk, nézzük, hogy sikerült a pulykás-gombás csoda.

WP_20141002_012 (Custom).jpg

Hát közel sem olyan jól mint a májas. A felhasznált alapanyagok pedig egy korrekt szendvicset ígértek, melyen kicsit dobhatott volna az itthon gyorsétteremláncokban még nem használt grillezett gomba. Mellette majonéz alapú borsos szósz, batávia saláta és panírozott, sajttal töltött pulyka teljesít szolgálatot.

WP_20141002_013 (Custom).jpg

A gomba nem sok, viszont nagyon üt. Ezzel a borsos szósszal keveredve igazi ízorgia, de sajnos valahogy a pulyka-sajt kombó eléggé elnyom mindent. Most szerencsére kicsit visszavettek az öntetből, így már nem jelent egyet minden harapás egy ragacsos kézmosással. A húson nem éreztem ki hogy most ez pulykább, felőlem lehetett volna csirke is olcsóbban.

WP_20141002_016 (Custom).jpg

Ugyanez a gomba-saláta-szósz összeállítás kerek buciban kisebb hússal most jobban összeállt volna. Persze így se kifejezetten rossz, csak pont a lényeg vész el valahogy. Ár/érték arány tekintetében amúgy rendben van, 1090-ért egy elég méretes szendvicset kapunk, csak hát az íz valahogy kicsit félre ment.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516778427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása