Személyes burgerek az ausztrál Mekikben

2014. október 08. - Feiertag Erik

Ha próbált már valaki extra húst kérni McDonald's-ban az tudja hogy egyáltalán nem rugalmas az étteremlánc. Ez változni látszik, legalábbis Ausztráliában biztosan, hisz hamarosan mind a több mint 900 egységben maguk állíthatják majd össze szendvicseinket a vásárlók.

910071-8b50be7e-4a98-11e4-930e-e515789c51be.jpg

via News.Com.Au

Egyelőre csak egyetlen sidney-i étteremben érhető el a szolgáltatás, mely egy terminálban nyilvánul meg. Ezt egy igen nagy érintésérzékeny képernyő uralja, melyen végigcsináljuk a rendelési procedúrát. Az ilyen szendvicsek 8.95 Ausztrál Dollárról indulnak, ami körülbelül 1900 forintnak felel meg. Ez az ár menüben 11.45-ről indul ami 2460 forint. Érdemes megjegyezni, hogy a szigetországban ezek nem számítanak olyan brutális áraknak mint itthon.

McD_Aussie_BYO3.jpgElső lépésként bucit választhatunk (akár el is hagyhatjuk), aztán meg kell adnunk, hány darab 110 grammos Angus marhahúspogácsát szeretnénk. Elméletileg nincs felső korlátja a dolognak csupán a pénztárcánk, ugyanis minden további hús 1 dollárba kerül. Ezt követik az egyéb összetevők, mint a sajt, bacon, tojás, saláta, gomba, hagyma, szószok, stb. Minden ami alapból megtalálható egy ausztrál Mekiben, az kérhető bele. Ha összeállítottuk a menüt, egy sematikus ábrán meg kell adnunk hol ülünk, majd asztalhoz hozzák a rendelést.

- A McDonald's fejlődik, és megújul, hogy kielégítse a vásárlói igényeket - mondta a news.com.au-nak Andrew Gregory, a vállalat ausztrál divíziójának vezetője. Később hozzátette, hogy egyszerűen csak eleget tesznek vendégeik kérésének. A visszajelzések egyértelműen pozitívak, olyannyira, hogy egy a The Australian című lapnak adott interjújában arról is beszélt, hogy a következő 12 hónapban az ország összes éttermét felkészítik úgynevezett BYO (build-your-own) kiszolgálásra.

via News.Com.Au

Hasonló megoldást tesztelnek egyébként Kaliforniában is, ott egy iPad méretű kijelző van a falba építve, azon keresztül lehet rendelni meg hasonlók. Ez lenne az új irányvonal? Korábban már írtunk róla, hogy komoly bajba kerülhetnek a nagy gyorsétteremláncok ha nem lesznek képesek megújulni. Ez egészen életképes ötletnek tűnik, bár a kiszolgálás sebessége valószínűleg jóval alacsonyabb mint ha az ember simán kérne egy Dupla Royalt.

via Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr466768237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása