Spagetti Burger

2014. szeptember 27. - Feiertag Erik

Akkor egy, kettő, három: Japánból! Honnan máshonnan? Az ázsiai Lotteria, mely meglehetősen furcsa szendvicseiről híres, megint képes volt meglepetést okozni.

lotteria-japan-spaghetti-burger.jpg

A Neapolitan Burger a Lotteria és egy helyi séf, Tatsuya Kawagoe együttműködése eredményeképp jött létre. Szokásosnak mondható összetevők, azaz marhahúspogácsa meg saláta mellett egy adag spagettit is tartalmaz. Utóbbinak része a paradicsomos szósz, a gomba, paprika, hagyma és kolbász. Meglehetősen furán hangzik, de ha a tészta nem hullik ki folyamatosan fogyasztás közben, akkor biztosan jól jár vele aki bevállalja.

420 Jenes ára körülbelül 945 forintnak felel meg, ennyiért szerintem vállalható ajánlat, bár a méret mindig kérdéses. A Lotteria hajlamos olyan promóképeket készíteni, mely elég apró terméket sugall, most sincs ez másként.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116734781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása