Reklám vs. Valóság

2014. augusztus 10. - Feiertag Erik

Tudom, tudom, lerágott csont, hogy a plakátokon és egyéb promóciós anyagokon a gyorséttermi termékek mennyivel jobban, ínycsiklandóbban néznek ki mint a valóságban. Rengeteg ilyen összehasonlító képpár van, persze a negatívumokra kiélezve. A Medicore Films azonban készített egy videót meglehetősen érdekes szemszögből.

posztervalosagbanner.PNG

A csapat frontembere különböző éttermeket látogat meg, ahol a kézhez kapott - mondjuk így - ronda ételt visszaviszi, és megkéri az étteremvezetőt, hogy készítsék el neki olyanra, mint a képeken. A kérdés tehát: Megoldható-e egyáltalán, hogy olyan vagy nagyon közeli eredményt kapjunk a kezünk közé, mint a hirdetéseken?

A válasz pedig nem egyértelmű. Van ahol sikerül a Medicore Films számára elfogadható eredményt kicsikarni második próbálkozásra, azonban ez azért megkérdőjelezhető (ahogy a fenti ábrán is látszik, azért ha szőrözünk akkor mindenki kudarcot vallott). Több étterem azonban nem járt sikerrel, ez mondjuk szerintem nem sokat jelent, hisz nem tudhatjuk valóban odafigyeltek-e az elkészítés során a kérésre (mondjuk ha nem így van az elég rossz pont a helynek).

Hogy mi a tanulság? Ha nem tetszik a kapott termék, vigyétek vissza, és kérjétek, hogy készítsék el újra, jobban. Van aki már próbálkozott ezzel? Ha igen, milyen választ kapott az étteremvezetőtől?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr916590389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása