KFC nyeremény játékkal indulunk!

2014. július 10. - Feiertag Erik

Hatalmas megnyitó ünnepség fehér háttérrel és arial betűtípussal! Szerintem ezt a részét nem érdemes annyira részletezni, már csak azért sem mert nem egészen a nulláról indul a blog, így nincs is igazán értelme letenni egy ilyen 'ez az első poszt hurá' mérföldkövet. Tehát gyorséttermi blog, lényegében a Burger Blog kemény magja új oldalra költözött. Ide.

facebookbanner másolata2.jpg

És hogy kicsit felhívjuk magunkra a figyelmet, mesterségesen felduzzasszuk facebook oldalunk kedvelőit, a KFC jóvoltából csináltunk egy kis nyereményjátékot. Erről bővebben a továbbra kattintva olvashattok!

Eljött az ingyen csirkezabálás kora! Sajnos nem korlátlanul, de 1000 forintot azért ti is biztosan el tudnátok költeni valamelyik budapesti vagy vidéki KFC étteremben. Hármótoknak lesz is lehetősége rá, méghozzá akkor, ha az alábbiak szerint cselekszik:

1. Lájkold a Fast Food Central Facebook oldalát

2. Lájkold, szólj hozzá és oszd meg ezt a posztot (fontos az és kapcsolat!)

3. Tűkön ülve várd július 15-ét, mert aznap sorsolunk és eredményt hirdetünk

Sajnos kicsit elhúzódott ez a költözés-szétszakadás dolog, úgyhogy sok időtök nem lesz gondolkodni mire költsétek az utalványt, mert csak július 30-ig fogadják el. Többek közt ezért is arra kérnék mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzen, ha el fogja tudni használni az utalványt. Lájkolni és követni az oldalt viszont mindenkinek ér, már csak azért is mert próbálok még hasonlókat intézni, remélem sikerül is majd.

WP_20140707_20_44_16_Pro.jpg

Az ajándékutalványokat postázni fogom majd (ha úgy jön ki budapesti nyertes/nyertesek esetén személyes átadás is megoldható lehet, erről majd akkor értekezünk az érintettel/érintettekkel), úgyhogy ha nyertél, szükségem lesz majd a pontos címedre, úgyhogy ezzel is rendelkezz a játék végére! Mondjuk akinek ez problémás lehet nem egy KFC kupon lesz a legfontosabb dolog ami miatt fő a feje.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556483103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása