KFC promók keletről és nyugatról

2014. április 25. - Feiertag Erik

A csirkés lánc itthon Qurritoval támad, de a világ más részein sokszor érdeksebb, furább termékekkel áll elő. Tavaly például marhahúsos szendvicset hozott ki kínában, ausztráliában pedig egyáltalán nem meglepő, ha cékla kerül egy-egy burgerükbe. A hazai promóváltás alkalmából ránéztünk, máshol mivel próbálkozik a vállalat.

01.jpg

Emlékeztek még a Meki egykor évről-évre visszatérő Csirke Cordon Bleu-jére? Annak az volt a különlegessége, hogy a panírozott csirkehúspogácsát sajttal és sonkával töltötték meg, persze jó szokásukhoz híven ezt is mirelit szállították nekik partnereik. Hasonlóval próbálkozik Indiában a KFC is a Paneer Zinger személyében. Ők töltelékként pikáns szószt használtak, viszont hús helyett H&S panírban kirántott sajtot használtak. Így lehet guszta vega szendvicset csinálni, tanulhatnának tőlük a vezető láncok. Ezen kívül saláta és ezer sziget szósz kerül még bele.

02.jpg

Az Egyesült Államokba régi vágyunk tér vissza, a Double Down. A szendvics azért különleges, mert nincs buci, tortilla, semmi sallang, csak hús meg sajt meg bacon meg a cégalapító Saunders Ezredesről elnevezett szósz. Sajna én is csak képről láttam, így tippre nem a világ legnagyobb szendvicse, de mindenképp kipróbálnám ha behoznák és szerintem nem lennék egyedül vele. Majd egyszer, talán idén, ha már a Meki az utóbbi fél évben két olyan terméket is behozott, amit már rég meg szerettünk volna kóstolni.

Forrás: Brand Eating duplán

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr406306141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása