Márcziusi Dupla Sajtos Meki kuponok!

2014. március 23. - Feiertag Erik

Kérdezném, hogy előbb a jó, vagy a rossz hírt szeretnétek hallani, de a címben már lelőttem (és a blogolás egyoldalú médium, így e nélkül sem lenne sokkal jobb a helyzet). De akinek ennyiből nem lenne egyértelmű, kicsit jobban kifejtem: Végre Dupla Sajtos McRoyal Kuponok A Mekitől! Nagy kezdőbetűkkel, mert már régóta vártuk! A tovább után pedig jöhet a rossz hír.

WP_20140322_19_38_10_Pro (Custom).jpg

Mindenki készen áll? Mindössze két szelvényt érint a lánc legnagyobb/legjobb állandó terméke, de ezzel még nem is lenne akkora nagy baj, ha az összeállítás vagy az árazás jól sikerült volna. Szó sincs kettőt-egy-áráért kiszerelésről, mindössze egy Dupla Sajtos + nagy sültkrumpli (1150 Ft) és egy Dupla Sajtos Menü + Big Mac (1980 Ft) összeállítás közül választhatunk. Egy menü 1000 forintért, arra azt mondtam volna hogy eljött a Mindenki Kóstoljon Dupla Royalt időszak. Így csak abban reménykedhetünk, hogy egy korszak indult ezzel, és hogy előbb-utóbb elérünk az előbbi példához is.

mobilon.PNG

De nem csak ebből áll a füzet. Ezúttal 28 ajánlat közt válogathatunk (máskor mennyi szokott lenni?), melyek kb. fele Big Mac-kel kapcsolatos, ha nem zabálta volna vele magát tele mindenki az 500 forintos időszakban. Ami így első blikkre jónak tűnik, az a Két Sertés McFarm 1000 forintért, a McWrap + üdítő 990-ért és a 2 Csibeburger menü 900 forintért, meg a szokásos 2 McChicken egy áráért.

Az akció április 15-ig él, de nem kell félni, a nagy része nem sokkal később újra visszaköszön az aktuális kupon összeállításon.

Itt a végén még megemlíteném, hogy van egy fagyis kupon is, mellyel két McFlurry lehet a miénk 700 forintért, így erősen best-buy fagyi lett belőle, ami a szikrázó tavaszi napsütés kezdetén épp jókor jött. Kinyomtatni itt tudjátok, de ha a fenti QR kódot beolvassátok, mobilon is bemutathatjátok kedvencetek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516306153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása