Arany burgerek Szingapúrból

2014. február 09. - Feiertag Erik

Szingapúrban a Burger King idén nem kisebb eseményt ünnepel aranysárga szendvicsekkel, mint a holdújévet. Ehhez pedig a 2014-es Arany Sajt és Legsajtosabb BK Burger díjak nyerteseit, használja, ami azért nagy szó, még ha ők is osztják a kitüntetéseiket.

burger-king-singapore-triple-cheese-burgers.jpg

A promócióban két burger szerepel, melyek a húst leszámítva egyformák, régebben itthon pont a Burger King stílusa volt ez grillezett csirkehússal és marhával. Szingapúrban ez kicsit másként néz ki, ott a szokásos marha mellé hal jár, tengerparti városállamtól nem meglepő módon.

Dupla húson kívül mindkét szendvics hagymát és három féle sajtot tartalmaz. Utóbbiakról nem vitték túlzásba az infókat, mindössze annyit tudni, hogy nacho, svájci és amerikai sajtokat használtak, ami valljuk be, így önmagában nem sokat jelent.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr536306165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása