Kuponok! Kuponok mindenütt!!!!!

2014. január 11. - Feiertag Erik

Eljött az új év, úgyhogy itt volt az ideje már egy kuponfrissítésnek. Mind a McDonald's, mind a Burger King kihozta múlt héten az új összeállítást, ami sajnos nem új annyira mint azt szeretnénk. Végül összehasonlításképp egy olvasónknak hála ránézünk mit neveznek kuponnak Németországban. Hát nem azt amit itt.

smallbanner.jpg

A Meki múltkori McRoyal témájú kuponfüzete valószínűleg igen sikeres lett, mert ezúttal a Sültkrumpliról kapunk egy rakásra való bullshit érdekességet, például: "A krumpli népszerűségét az is mutatja, hogy számtalan étel készül belőle, de az egyik kedvencünk a sült krumpli."

mekiqres.png

Sajnos akciók terén nem volt ennyire kreatív az étteremlánc. Nem értem miért kell egyáltalán véget szabniuk egy-egy kuponfüzetnek, hisz 95%-ban mindig ugyanazt tartalmazza. Szokás szerint a Kettőt Egy Áráért típus éri meg a legjobban, de a 2-3 személyes Haspók Ajánlatok sem rosszak, ha 2-3 személyre elosztjátok az árát. Február 4-ig válthatóak be és a képre kattintva vagy a QR kódot beolvasva tölthetitek le őket.

burgerkingqres.png

A Burger King sajna felhagyott jó szokásával, miszerint legutóbbi promója egy-egy szendvicsét kuponnal olcsóbban vehetjük meg a készlet erejéig. Milyen jó lenne most egy Santa Claus menü mondjuk 1200 forintért! De azért nem kell csüggedni, esett pár elég jó összeállítás a lánc kínálatába. Kisebb szendvicsek (Rodeo, Whopper Junior, Chicken Nuggets Burger) mellett snackek (Sült Krumpli, Hagymakarika, Csirkefalatok, Chili Cheese Nuggets) is került a Kettőt Egy Áráért szekcióba ami tök jó.

telefonosbk.png

Nagy újdonságokra azért itt sem kell számítani, a Whopper különböző típusait csűrik-csavarják minden féle kombinációba. Ezen kívül okostelefonokra van egy exkluzív kupon, ami ahogy a képen is látható, két Whopperre "jogosít fel" egy áráért. Az ajánlat február 26-ig él, ezt a fenti Burger Kinges képre kattintva vagy a kód beolvasásával leshetitek meg.

smallburgerking2.jpg

És bár ez nem kupon, de most vettem észre egy tök jó akciót a BK honlapján. Minden menü (normál vagy XtraYo vagy Napi Menü) mellé 399 forintért lehet választani egy extrát. Ezek nagy része nem olyan nagy eresztés, a Belga Gofrin pl. csak 50 forintot spórol így az ember, de egy Whopper Junior azért elég jó ajánlat így. Rajtuk kívül 4 darabos Chili Cheese Nuggets, 5 Csirkefalat, Smoothie, vagy egy nagy Latte Machiato kérhető, egyszerre csak egy.

gutschein.JPG

A Német McDonald's kupon kínálatában két említésre méltó dolog van (azon kívül, hogy drágábbak az ajánlatok), és mindkettő olyan amit nagyon-nagyon-nagyon jó lenne itthon is látni. Az egyik, ha nem is minden de legalább egy promós burger felkerült a lapra. Ilyet nálunk a BK szokott, amikor a megmaradt készleteket szórja ki olcsóért, jó lenne ha "ereje teljében" lévő időszakos szendvicseket is megvehetnénk kedvezménnyel vagy más szendvicsekkel/desszertekkel/snackekkel kombinálva.

smallkonfigurator.JPG

A másik és egyben érdekesebb dolog, hogy mi is összeállíthatunk magunknak kuponokat! Persze, nem végtelen a lehetőségek tárháza de azért tök jó, hogy ha nem találok olyan összeállítást ami tetszene, vagy csak lusta vagyok keresgélni pár kattintással összerakhatok magamnak valamit. Első lépésként az ember kiválasztja az árkategóriót, aztán az első terméket, majd ennek függvényében jön a második. A dolog nyilván nem tökéletes, például sok burger, mint a Dupla Sajtos McRoyal, nem választható de az ötlet mindenképp jó. Mivel az Én Hamburgerem koncepcióját is átvettük tőlük, a jövőben akár ez a lehetőség is megjelenhet a hazai Meki weblapján. Én minden esetre remélem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr296306182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása