Paprikás Szürkemarha csirkével - Magyaros Szárnyas Burger

2013. október 21. - Feiertag Erik

Bár az első körbe nem fért be, végül csak megérkezett a McDonald's magyaros promójának csirkehúsos tagja a Paprikás Szürkemarha Burgerével közel megegyező összeállításként. A marhás változat pár hete tetszett, úgyhogy reménykedve csirkültem egyet a Mekiben. De megérte-e?

smallbanner.jpg

Igen, mert éhes voltam, és még egy túldizájnolt Coca poharat is kaptam mellé, ami azóta is valahol a feledés homálya és az elkárhozás közti vékony határmezsgyén lebeg valamelyik fiók mélyén, remélhetőleg még egészben. Meg azért is megérte, mert a burger elég jól sikerült, a Pannónia sajt, a saláta, a kolbász, az erős paprika, a tejfölös és lecsós szósz meg a panírozott csirke mind-mind végig ott volt.

smallWP_20131017_13_21_55_Pro.jpg

A paprika pedig végre nevéhez hűen csípett! Persze, nem volt egy jalapeño szint, de még a KFC panírfűszerezéshez sem ért fel, de legalább valamennyire erős volt. Érdemes megemlíteni, hogy a burger nagyon jól egyben van, nem hullik darabjaira, talán még séta közben is el tudnám képzelni, nem úgy mint a Főnököt.

smallWP_20131017_13_22_17_Pro.jpg

Egy negatívumot azért tudok mondani, bár úgy alapvetően kirívó dolog nincs. A lecsós szósz íze szerintem eléggé mellé ment, vagy rossz a név vagy valamit elrontottak. Nem rossz, csak nem szolgál rá hogy úgy hívják ahogy, sima paprikás szósz elég lett volna, bár elismerem, az kevésbé vendégcsalogató.

smallWP_20131017_001.jpg

Ezúttal jól sikerült a váltás, bár ebben az is közrejátszik hogy a főszereplők helyükön maradtak. Mekis csirkeszendvics mezőnyben abszolút rendben van a dolog, egy KFC burgerrel nyilván nem ér fel. 4,5/5 mert jó volt, de azért valami hiányzott ahhoz, hogy maximálisat kapjon. Csirke fronton továbbra is a Főnököt ajánlanám ha valami időszakos termékre vágytok, de ha útközben fogyasztanátok akkor inkább a McDonald's szárnyasára nevezzetek, ő biztosan nem hullik majd atomjaira a kezetekben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr406306210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása