Magyaros szárnyas és pohár és Glamour-napok

2013. október 12. - Feiertag Erik

Ahogy azt a Meki korábbi menetrendjéből sejteni lehetett, csütörtökön volt egy prómóváltás, bár nem akkora volumenű, mint azt a Meki korábbi menetrendjéből sejteni lehetett. Egy új szendvicset kapunk, az se Szürkemarhás, viszont nagy menü mellé ultradizájnos Coca poharakat vágnak az emberhez, úgyhogy megéri sokat költeni.

smallbanner.jpg

Az új jövevény Magyaros Szárnyasburger névre hallgat, ami alapján akár strucc vagy pingvin is lehetne a dologban, de sajnos csak a szokásos csirkehúspogácsa kapott benne helyet. Ezen kívül magyaros saláta, paprikás kolbász, Pannónia bársony sajt, erőspaprika (ami tippre a Paprikás Szürkemarha Burgeréhez hasonlóan erőtlen lesz). Mindez paprikás zsemlében, hinnye! Szószként tejfölöset meg lecsó ízűt kapunk, utóbbi jól hangzik, reméljük elég domináns lesz ahhoz, hogy a jobb promók közé emelje a szendvicset.

smallmindenmás.jpg

A promóció többi tagja változatlan, ami azt jelenti hogy még egy hónapig tömhetjük a Kakukkfüves és a Paprikás Szürkemarha burgereket a jó öreg Sajtos Royal helyett. Snack fronton pedig még mindig a Puszta Hasáb és a Szalámis Sajtkarika megy, előbbit most érdemes bepróbálni, mert a "különleges burgonyaélmény" mellett

smallpohar.JPG

poharak is markodat ütik a Mekiben! Bizony, a jó öreg Coca-Cola pohár akció megint felütötte fejét. Ezúttal csak háromféle van, Csíkos, Pettyes és Rácsos. Az akció készlet erejéig/visszavonásig érvényes, és nem vagyunk hetente lekorlátozva, bármikor bármelyiket választhatjuk, de azért nem árt sietni ha teljes kollekciót akartok, mert a végén már csak a maradékból lehet választani.

1375741_588669634525519_1491186159_n.jpg

Végül, de nem utolsó sorban egy kis update, a plázákban futó Glamour-napok jóvoltából. A McDonald's ugyanis kuponnal kedveskedik azoknak, akik olyan Glamour magazint vettek, amiből még nem lopták ki a kuponfüzetet. Ha így tettél, most a kuponnal 2270 forintért egy egész jó páros összeállítást kaphatsz. BigMac/Sertés McFarm + 1 McChicken + 6 db-os Chicken McNuggets + 2 kis burgonya + 2 kis üdítő + 2 almás pite. Most így nem számoltam utána, de ez azért elég jó ajánlat ennyiért, főleg ha felezitek az árat, bár kicsit árnyalja a képet az újság 595 forintos ára. Az akcióban résztvevő éttermek listája itt található.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr736306214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása