Big Bacon Whopper japánból

2013. október 09. - Feiertag Erik

A japánok mindig újítanak valamit, legyen szó saját étteremláncról mint a Lotteria, vagy a nálunk is ismertebb helyekről, mint a Burger King. Ezúttal két bucinyi szalonna került a szendvicsbe - de minek?

burgerszüret.jpg

A promóció, "Királyi Betakarítás", két burgert tartalmaz, de hogy mi közük van a szürethez/aratáshoz, azt ne kérdezze semmi. Biztos csak a hangzás volt a lényeg, bár itthon azért valamennyire kapcsolódni szokott a tartalom az elnevezéshez. Oda se neki.

Big Bacon Whopper, ahogy neve is mutatja, őt említettem a bevezetőben. Sima Whopperről van szó (marhahús, hagyma, saláta, majonéz, ketchup, paradicsom), amit rösztivel és egy benga "tűzön grillezett" baconnel próbálnak feldobni. A szendvicsért 680 jent kell kiperkálni, ami nagyjából 1500 forintnak felel meg, ezért a tartalomért itthon ez kicsit túlárazott lenne, bár ahogy kúsznak fel az árak lehet lassan olcsónak fog számítani.

burgerszüret2.jpg

A másik burger egy kisebb méretű és árú darab. Csak 290 jenbe kerül (~650 HUF), viszont még a marháról is le kell mondani. A szendvics ugyanis sertéshúsra építkezik, ami jelentett már jót, de inkább előbbit szoktuk preferálni. A BK Bolognese ezen kívül sajtot, rösztit, hagymát és meglepő módon bolonyai szószt tartalmaz.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr406306216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása