Perecburgerek a Ruby Tuesday-nél

2013. szeptember 14. - Feiertag Erik

A Ruby Tuesday augusztus második felétől igen impozáns feltéttel adott ki burgereket, az igazi különlegesség azonban nem itt keresendő, sokkal inkább a buciban. A szendvicsek alapja ugyanis fonott, bucira formázott perec.

ruby-tuesday-pretzel-burgers.jpg

A négy burger mindegyike 9$ körüli áron került forgalomba, ami nagyjából 2000 forintnak felel meg. A szendvicsekben saláta, paradicsom, hagyma, uborka, na meg persze a hús a közös nevező, de mindet sikerült egy-két összetevővel úgy feldobni, hogy némelyikért akár még a Szürkemarhás Meki promónkat is odaadnánk.

Spicy Jalapeno Pretzel Cheeseburger pepper jack sajttal, jalapeño paprikával és chipotle majonézzel próbál kitűnni a tömegből. A Portabella Crispy Onion Pretzel Cheeseburger gombát, svájci sajtot, pirított hagymát és chipotle majonézt tartalmaz a fenti listán kívül.

445987379_640.jpg

 Bacon Cheese Pretzel Burger leginkább egy hazai Burger King szendvicsre hasonlít, extraként ugyanis bacont és cheddar sajtot tartalmaz, és mustáros majonézt. Végül, de nem utolsó sorban a Blue & Black Bacon Pretzel Burger kék sajttal, baconnel, chipotle majonézzel és majonézes mustárral harcol a vásárlók kegyeiért.

Utóbbi kettő talán annyira nem különleges, az első adag viszont nagyon jól hangzik, és ez a perec szerű buci is érdekes lehet. A hazai étteremláncok csak puha zsemlét használnak, amit könnyedén el lehet nyammogni fogak nélkül is, jó lenne ha egyszer behoznának valami ropogós típust a változatosság kedvéért.

Forrás: BrandEating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr926306227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása