Eladták Sanders ezredes öltönyét

2013. június 30. - Feiertag Erik

Az ikonikus, Vágó István arcú ezredes fehér öltönyét árverezték múlt szombaton Dallasban. A ruhadarab végül 21.510$-ért (4,9 millió forint) kelt el. Egy texasi olajmágnás? Egy japán üzletember?  Egy bécsi szelet? Hogy végül melyikükhöz került, a folytatásban kiderül!

ColonelSandAuction624.jpg

Dobpergés meg minden, és akkor jöjjön a győztes: A japán üzletember. Pontosabban, az ottani KFC vezérigazgatója. Miután felpróbálta az öltönyt elmondta, nem saját használatra vásárolt, az egyik tokiói éttermében fogja kitenni.

colonel1.jpg

Masao "Charlie" Watanabe eredetileg egy céges marketingtalálkozóra érkezett Dallasba, de részt vett az aukción is, ahol a ruhán kívül egy dedikált vászonfestményt, egy 16 darabos promó fotó kollekciót, egy az ezredes 80. születésnapja kapcsán kiadott bookletet is eladásra kínáltak.

certificate.PNG

Még érdemes hozzátenni, hogy Charlie bitang jó üzletet csinált, hiszen 2002-ben egy KFC franchise találkozó alkalmával 80.000 dollárért (18,2 millió forint) adtak el egy hasonló öltönyt.

Forrás: Eater és RocketNews24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr456306257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása