Homer menü a Quickben

2013. június 26. - Feiertag Erik

Úgy látszik, nem csak az Egyesült Államokban hódít a Simpsons, mint burger. A Universal parkja után az európai Quick is hasonló témájú burgerrel támad: Donut Burger

le-menu-homer-quick.jpg

A fánk alapú szendvics elég különleges, itthon csak a Luther Burgerről tudunk, melyet a Varieté árult egy napig pár hete. Viszont a formán kívül nem sokban hasonlít a Quick féle burgerre: míg előbbi a Luther édes fánkot kombinált a sós hússal és bacönnel, utóbbinál a fánk léte csupán illúzió. A Donut Burger sima bucira építkezik, melynek fánk formát adtak. Ez is egy hozzáállás.

menu-homer-simpson-debarque-chez-quick-1.jpg

Alakját leszámítva nem sok különlegességet tartalmaz a szendvics, egy Whoppert is simán megirigyelne. A marhahúspogácsán kívül csak saláta, sajt, és édes mustáros szósz van benne, elég szegényes egy promóciós burgerhez képest.

quick-donuts.jpg

Fánk formájú burgeren kívül valódi fánkot is vásárolhatnak a Quicket látogató vendégek. Ebből két méret érehető el, Les Maxi Donuts és a Le Trio Mini Donuts. Előbbi eper, csokoládé és karamell, utóbbi natúr, csokis és marcipános változatban érhető el. Ezen kívül vannak Cheddar Donut-ok, melyek a Meki féle sajttallérokra hasonlítanak, ezúttal fánk formában.

quick-home-glasses.jpg

A gyorsétteremlánc arra is gondolt, akit nem érdekel a kaja, csak egy fasza Simpsons poharat szeretne. Homer menü vásárlása esetén ajándékba adnak egyet a négy féle, Homerrel és tőle származó szállóigékkel díszített poharakból. A feliratok sajna franciául vannak, de a D'oh és a Woo Hoo nemzetközileg is kompatibilis.

Forrás: Eater

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása