Olcsó burgereket tesztel a McDonald's

2013. június 22. - Feiertag Erik

Semmi pánik, nem a vasárnapi posztot írtam újra, ez teljesen új dolog, és sokkal távolabbi mint a Móricz Meki. Ezúttal a cég otthonába látogatunk, úgyhogy el kell keserítenem azokat, akik valami kígyóbeles japán specialitásra számítottak.

mcdonalds-dijon-swiss.jpg

A McDonald's folyton próbálkozik valami újjal, és jól teszi, hisz bár látogatott, egyre kevesebb profitot termel. Ezúttal egy rakás olcsóságot tesztelnek (a burgerek ára 1-2$ közt mozog), hisz a legnagyobb pénzügyi sikereket mindig az olcsóbb szegmensbe szánt termékekkel érik el a cégek.

mcdonalds-buffalo-ranch-mcchicken.png

Bacon McDouble: Hát ezúttal ők vesznek át tőlünk. Az itthon már régóta futó McDouble Baconről van szó, sima dupla sajtburger (marhahúspogácsák, ketchup, hagyma, sajt, uborka) baconnel.

Bacon Hot 'N Spicy McChicken: A név önmagáért beszél, bacon, majonéz, saláta, sajt, és egy csirkehúspogácsa (utóbbi kérhető sima, vagy fűszeres verzióban). A burger a Mekis olcsóságoktól szokatlanul szezámmagos buciban érkezik.

Buffalo Ranch McChicken: Mezei McChicken szendvics (saláta, csirkehúspogácsa), a majonézt azonban Ranch és Buffalo szószra cserélték.

Dijon Swiss Burger: Marhahúspogácsa, saláta, uborka, svájci sajt és dijoni mustár.

McChicken Deluxe: Az elsőként említett csirkés szendvicsről van szó bacon nélkül, helyette viszont kerül bele paradicsom. Kiváncsi vagyok, melyik fog jobban fogyni, részemről a szalonna felé dőlne a mérleg nyelve.

Southwest Burger: Emlékeztek még a Burger King féle Nacho Whopperre? Na ez a kistestvére. Marhahúspogácsa, sajt, BBQ ranch szósz és tortillacsipsz csíkok.

mcdonalds-southwestern-burger.jpg

A marhahús alapú burgerek kérhetőek dupla verzióban is. A szendvicsek mind sajtburger méretűek, úgyhogy jóllakottság egyik amerikait sem fenyeget, aki csak egyet próbál ki a fentiekből. Csirke fronton nem igazán erőltették meg magukat, viszont a marhás burgerek marha jók lettek, őket szívesen látnám itthon is. A többi pedig mehet a hétvégén zajló Hamburger Dayre tanulni, milyennek is kell lennie egy igazi burgernek!

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516306260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása