Amerika kedvenc bögréi és snackjei a McDonald'sben

2013. április 19. - Feiertag Erik

Nem rég írtunk a Burger King USA-béli tavaszi megújulásáról, és panaszkodtunk, itthon miért nincsenek ilyen egész pályás letámadások. Igéink meghallgattattak, és bár a Meki újdonságai nem érnek fel a fent említett dömpinggel, a nálunk megszokottnál így is jelentősen nagyobb hangvételű a dolog. Új promóció két marhahúsos burgerrel, bögrék a McMenü plusz mellé, és egy dögös snack doboz, hogy mindenki örüljön.

smallburgerek.jpg

Chicago Bacon (1090/1490): Ez a burger már volt. Lehet, hogy nem ezen a néven, de tisztán emlékszem erre a promóképre. Sajnos az ehhez kapcsolódó posztot nem találom, így bölcselkedő összehasonlításokat nem tudok most dobálni. Első blikkre a promóció olcsóbb szendvicséről van szó, már ami a tartalmat illeti: marhahúspogácsa, bacon (reméljük nem feláras), paradicsom, saláta, lilahagyma, ketchup és a sokat mondó fűszeres szósz. Mindez egy ilyen kicsit fánk szerű buciban foglal helyet, de ez azért még messze nem Luther Burger.

Texas Chili (1090/1490): Ő az izgisebb szendvics, reméljük ez majd az 'élményben' is megnyilvánul. A buci kevésbé különleges, kicsit fonott-kalácsos formájú szezámmagos kivitel, a belső viszont jól hangzik. Csípős paprikás ömlesztett sajt, saláta, paradicsom, hagyma, és egy különleges öntet: paradicsomos majonéz Pepper Sauce-szal és csípőspaprika szósszal keverve. Kicsit soknak érzem a 'csípőspaprikát' a leírásban a szendvics nevében szereplő 'chilihez' képest. Ezek szerint a név csak reklámfogás, de ettől még megkóstoljuk, és ha jó lesz ezen nem fog múlni egy 5/5 értékelés.

smallsnack.jpg

A promóció snackjeiként pikáns sajtfalatokat hirdetnek (5 darab jár 490 forintért), és valahogy bekerült a Chicken McBites (490 forintért 12, 750-ért pedig 20 darabot adnak) is, mint ügyvédetek, azt tanácsolom, utóbbit hagyjátok. Ezen kívül nem élhetünk különleges krumpli nélkül, ami ezúttal szokatlanul megnyerően néz ki, bár innen már koppantam párszor, elég csak a burgonyahajókra gondolni. Most Burgonyachipset kapunk, ami ha szerencsénk van, vastagabb fajta lesz, ha nem, méregdrágán vettünk egy negyed zacskó Lay's-t.

smallmcmix.jpg

McMix (1990/2890): Ez nem tartozik a promócióhoz, de nincsenek információink arról, mennyire végleges termékről beszélünk. Baráti falatozgatáshoz, esetleg filmnézéshez összeállított snack doboz, melyhez menüben 3 kis krumpli és 3 kis üdítő jár (ezek szerint három főre méretezték). Ár a név mellett látható, erősen vicc kategória bármelyik KFC kosárral összevetve. A doboz tartalma alant:

20 db Chicken McBites

9 db Chicken McNuggets

6 db Pikáns sajtfalat

3 db választható szósz

Nem maradt más hátra, mint kitárgyani a bögréket. Az akció neve önmagáért beszél: McMenü plusz vásárlása esetén ajándék McCafe bögre jár. Négy választható szín van (barna, narancs, zöld, piros), képen mind jól néz ki. Formára teljesen a két éve használt változat, a festésen változtattak kicsit, így jobban illik majd a régebbi kollekció mellé. Fontos még megjegyeznem, hogy "az ajánlat más kedvezménnyel és SMART pontok beváltásakor nem érvényes."

smallbogre.jpg

Összességében tetszik az akció, szerintem mindenki megtalálhatja ami neki kell (bár most nincs csirkés szendvics). Szerintem most mindkét szendvicsről lesz teszt majd, jövő héten meg az után, addig azért biztosan kitart a promóció.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1006306281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása