Sajtburgergyilkos olcsóság és koncertezés a KFC-ben

2013. április 16. - Feiertag Erik

A tavaszi havazások elmúltával beköszöntött az igazi jó idő, mivel is ünnepelhetnénk ezt jobban, mint egy KFC promócióval. Az új szendvicsek és a kosár mint napsütés-ceremónia kissé túlzásnak tűnhet, de ha meglátjátok utóbbi mit kínál, ti is egyetértetek majd vele.

kfc_rocker_fekvo.jpg

De erre pár bekezdést várnotok (vagy görgetnetek) kell, mert burgerbloggerként mégsem kezdhetek posztot olyan termékkel, ami nem buciban érkezik. Elsőként tehát reflektáljunk a Rocker szendvicsre, mely kategóriája igazi nagyágyúja lehet: a 350 forintos áron vesztegetett burger keményen odacsap a McDonald's féle Sajtburgernek, a 60 forintos különbséget simán megéri, méretben és minőségben egyaránt.

kfc_double_rocker.jpg

A szendvics tartalma igen egyszerű, ahogy fent említett Mekis versenytársáé is. Ketchup és majonéz, uborka és egy újfajta páccal ízesített, KFC-től kicsit szokatlanul nem csípős csirkecombfilé. A szárnyas ezen részét eddig csak Granderben használta a cég, örömteli hír, hogy a prémium kategóriából lecsorgott az olcsóság kategóriába a dolog. A cél az volt, hogy egy séta közben is gyorsan benyomható szendvicset alkossanak (a Longer ugye formája miatt erre nem feltétlen a legalkalmasabb), de mégis tartalmas, vagy legalábbis tartalmasabb legyen konkurenseinél - csütörtökön kiderül mennyire sikerült, addig is stay tuned.

A másik burgerhez szorozzátok meg kettővel a Rockert. Testvéréhez hasonló céllal jött létre a Double Rocker, annyival megbolondítva, hogy kicsit különlegesebbet, többet akar nyújtani nála. Ereje egyértelműen a két combfilében rejlik, végre dupla burger a KFC-től, hurrá! Rajtuk kívül sajt, saláta, uborka, meg az elengedhetetlen ketchup és majonéz van a szendvicsben. Magában 750 forint, menüben pedig 1190, házon belül a Twister versenytársa lehet a termék.

termékfotok_1.jpgÉs el is érkeztünk a bevezetőben oly nagy elánnal beharangozott tavasz köszöntő kosárhoz. Kaja fronton nem tartalmaz újdonságot a dolog, mezei Classic Kosárról van szó (2 csirkerész; 4 Strips; 4 Hot Wings; 2 sültkrumpli; választható szósz), azonban a változatlan ár ellenére olyan extrák járnak hozzá, amik szerintem sokaknál erre billentheti azt a bizonyos mérlegnyelvet. A kosáron kívül most ajándékba jár két citromos Soproni Zéró (alkoholmentes), és két Budapest Park belépő, melyeket a következő képen látható koncertekre tudtok érvényesíteni:

kfc_park_talcapapir.jpg

A KFC tavaszi újdonság-adagjában szerintem mindenki talál kedvére valót. Aki gyorsan bedobna valamit vehet egy Rockert, akinek több ideje van, de nem éhezik igazán nagy dologra annak ott a Rocker Double, aki pedig barátnővel csirkülne és szeret koncertre járni, annak egyértelmű választás lesz a Classic Kosár.

speed: Az ajánlatok közül mindhárom elnyerte a tetszésemet, és bár idáig meghagytam Eriknek a csirkézést, most egy kicsit én is véleményt nyilvánítok. A Rocker szendvicsek - főleg, ha szeretitek a combfilét - nagyon adják, főleg, ha ti is úgy vagytok vele, mint én, hogy általában csak beugrotok egy jó szendvicsért. A Budapest Kosár pedig a két jeggyel a legjobb ajánlat, amit mostanában láttam, lévén úgy is vehetjük, hogy a kaja ajándék a két jegy mellé. Ráadásul ez utóbbinál elég ha csak beolvassátok a QR-kódot, és a regisztráció sem vesz igénybe több időt, mint pár perc. Csak így tovább KFC, és akkor szép lesz a nyár!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr76306283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása