Méregdrága prémium burger az ausztrál KFC-ben

2013. március 29. - Feiertag Erik

A KFC nálunk egy burgerrel lefedte a drágább szegmenst, a Grander egy igen jól sikerült szendvics lett, habár annak idején megvoltak a maga gyermekbetegségei, de mára teljesen kiforrott, bátran ajánlható és próbára erősen ajánlott burger lett belőle. Legalábbis így voltam vele, míg nem láttam az Ausztrál KFC új promóciós burgerét. Grander legalább a köbön amit ez a szendvics ígér, reméljük be is tartja, olyan jól, hogy a Kelet-Európai franchise partnerek is kedvet kapnak hozzá.

külföld_black edition.jpg

Az összetevők listája igen impozáns, személy szerint minden benne van amit szeretek egy burgerben (kivéve a marhahúspogácsa, de a KFC-től ez nem elvárható). A Black Edition Kentucky Burger egy bazi nagy csirkecombfilével érkezik, a szokásos panírban, rajta kívül bourbon ízesítésű BBQ szósz és az étteremlánc saját receptje alapján készült coleslaw került a szendvicsbe. Ezen kívül sajt, bacon és ropogós pirított hagyma kerül a szendvicsbe, mindez szezámmagos buciban.

Most jöhetne az, hogy "és még árban is sikerült 1500 alatt maradni" de nem igazán, a szendvics magában 6.95 Ausztrál dollárba kerül, ami még testvérek közt is 1710 forintot jelent. Minden téren sikerült tehát prémium burgert alkotni, ami a burger szempontjából jó, Ausztrál burgerszerető testvéreink pénztárcájáéból viszont már kevésbé.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr456306289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása