Best of McDonald's 2.: Az M színrelép

2013. március 15. - Feiertag Erik

Eljött hát az idő, amikor megint megízlelhetjük a Meki egyik legjobb promóciós burgerét. Amikor legutóbb árulták még nem volt a blog, így nincs róla írás, jó pár hónapja ez az első, hogy két szendvicset kell majd tesztelnem, ha a teljes kínálatot le akarom fedni - és le akarom.

meki_best of 3.jpg

Az M: Annak idején hosszas marketingkampány előzte meg, biztos van aki még emlékszik a plakátokra, nagy tökéletességként hirdették. Leginkább ez rántott be egy azóta már bezárt étterembe, úgy voltam vele, hogy ezt meg kell kóstolnom. Pedig a tartalma alapvetően egyszerű, saláta, paradicsom, sajt, marhahúspogácsa és buci (így külsőre meg az emlékek alapján ciabatta, de nem biztos). Ahogy nézem, szósz nincs benne, ezt a burgert a pure meat viszi majd a hátán. Amennyire emlékszem, a legjobb szendvics volt amit gyorsétteremláncban kóstoltam, így viszonylag nagy elvárásokkal nézek elébe, remélem megugorja majd.

Chicken Mythic: Bár a szavazás annak idején három lehetséges nyertesről szólt, úgy látszik időközben változott a koncepció. Várakozásaimmal ellentétben nem a CBH folytatja hódító útját, hanem lecserélték erre a Chicken Mythic dologra. Bevallom, még csak nem is hallottam róla, de a kép alapján jónak ígérkezik - már a csirkehúspogácsás burgerhez hasonlítva: Sajt, paradicsom, saláta és valami rejtélyes szósz. A buci len- és szezámmagos, ettünk már ilyet, semmi extra. Róla is lesz írás, de csak az M után, jövő héten vagy az után remélem bele fog férni.

Snack fronton minden a régi. Csavaros sültkrumpli tejfölös mártogatóssal, Mozzarella falatok és csirkeszárnyak, utóbbi csípős, mert egy kis piros paprika van mellette a sarokban, úgyhogy nem árt vigyázni.

Új promóció mellé új kuponakció is dukál, Mekitől megszokottan valmai vicces hátoldallal/körítéssel, de kb. ugyanazokkal az ajánlatokkal mint eddig. A szokásos oldalról nyomtathatóak, vagy az alant látható QR kód beolvasásával okostelefonról is beválthatóak.

meki_kupon1qr.PNG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr986306293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása