Nagy visszatérések a McDonald's-nél

2013. február 18. - Feiertag Erik

Mekiék egy ideje teljesen ráálltak a csütörtöki váltásra, így nem is értem miért ért váratlanul, amikor múlt héten az összes étterem Best of M reklámokkal volt teleplakátolva. Egyik szemem sírt, mert már nem lehetett megbolygatni a menetrendet, és fél hetet csúszott a beharangozó, másik szemem viszont nevet, mert CBH.

mc_best of 2.jpg

Marhahúsos Pita: És ha már szóba került a CBH, kezdjük a másikkal. A marhahúsos 'cuccot' ezúttal nem burgerben kapjuk, hanem pitában, láttunk már ilyet az Ázsia Ízei promócióban Wasabi Pita néven, bár elméletileg ez a típus is volt már, hisz jelen akció alcíme Nagy visszatérők, emlékeztek, még szavazni is lehetett, hogy mik legyenek ezek a burgerek. A Marhahúsos Pita nem sokban különbözik ázsiai verziójától, egy-két zöldséget lecseréltek, meg kivették a wasabi szószt, így maradt a két húspogácsa, saláta, paradicsom, hagyma, ketchup meg valami fehér, szerintem tejfölös alapú szósz. Érdemes lehet kipróbálni, mert ha belsőre nem is, de a pita miatt eléggé eltér a megszokott kínálattól - hogy pozitív vagy negatív értelemben, az a jövő heti tesztből kiderül.

CBH: Kedvenc csirkehúspogácsa alapú burgerünk megint visszatért! Teszt már olvasható is a két éves modellről, de nem kizárt, hogy frissítünk egyet képekkel meg minden, ez még a következő két hétben fog kiderülni. A recept a régi: panírozott csirkehúspogácsa, fűszeres sajt, saláta, pirított hagyma, bacon és (valószínűleg) majonézes szósz szögletes, szezámmagos-baconös buciban. Reméljük az íz is a régi és nem kell csalódnom régi nagy kedvencemben.

mc_best of.jpg

Persze manapság már nem promóció a promóció egy rakás snack nélkül. Ezúttal csavaros sültkrumpli, csípős csirkeszárnyak és mozzarella falatok vannak a terítéken. Hogy mennyire érdemes velük kísérletezni, azt mindenki döntse el maga, személy szerint a sajtfalatokat tartom egyedül próbára méltónak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása