Ausztráliában a Meki szokatlan vendéglátási módszert tesztel, legalábbis ami a gyorsétteremláncokat illeti. Egy warillai helyen ugyanis öt héten keresztül, normál étterem módjára, asztalhoz viszik a rendelést, és evőeszközöket is biztosítanak.
A dolog persze keretek közt mozog, egy sajtburgerhez nem lenne értelme ekkora feneket keríteni. Hogy a szolgáltatást igénybe vehessük Grand Angust, Big Macet vagy Chicken Deluxe menüt kell rendelni, méghozzá délután 5 és 8 között, hétfőn vagy kedden. Szerintem valahogy így lenne értelme a teljes bevezetésnek is, persze minden napra vonatkozóan. Annak semmi értelme, hogy reggeltől estig formális körülményeket biztosítsanak, napközben az ember csak befalja a szendvicset, este viszont egy jó burger-vacsora késsel-villával egész jól hangzik, még ha a szokásos három-harapás McDonald's termékekről is van szó.
Grand Angus személyesen; itt azért már elfér a kés meg a villa.
A franchise üzemeltetői, Glenn és Katie Dwarfe a fenti módon szolgált fel egy este hamburgert a szüleiknek. Miután a vendégek megkérdezték, hogy ők is részesülhetnek-e ilyen bánásmódban, decemberben felvetették az ötletet Catriona Noble-nek, a McDonald's Australia vezérigazgatójának, aki ezek szerint rábólintott a dologra, legalábbis a fenti teszt végrehajtására.
A warillai étterem egyébként máskor is játszotta már a kísérleti nyúl szerepét. Nem rég mobilokra szánt applikációt próbáltak ki, melyen keresztül az emberek rendelhettek és fizethettek, mindezt megérkezésük előtt.
Forrás: Burger Business
Kép: Hipster Branding
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.