Chuck E. Cheese's nyílhat Magyarországon

2013. február 07. - Feiertag Erik

Bizony, a 12 éven aluliakat célzó gyorsétteremlánc Kelet-Európát vette célba, Magyarországon kívül Lengyelországba, Csehországba, Romániába és Ukrajnába is szeretne bevonulni. Hazánkban három hellyel kezdenének, már ha találnak franchise-partnert. Európában még egy ilyen étterem sincs, úgyhogy itt a lehetőség, hogy az egész kontinensen elsőként nyisson valaki Chuck E. Cheese's-t.

Chuck-E-Cheese-Logo1.jpg

A partnerséghez 75 ezer dollár (~16.3 millió forint) kell, a későbbiekben pedig a bruttó árbevétel után havi 5%-os díjat kell fizetni tulajdonosnak, a CEC Entertainment Inc.-nek. Az USA-ban 532 étterem működik, melyek pizzát, salátát, melegszendvicseket, hotdogot és desszerteket kínálnak a látogatóknak, üdítő fronton pedig Pepsi termékeket forgalmaznak.

Forrás: [origo] vállalkozói negyed

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr976306305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása