Hamburger automata

2013. január 23. - Feiertag Erik

Nem titok, hogy Japánt elárasztották az automaták. Üdítő, chips, csokoládé, fagyi, sőt, egy legendás helyen még meleg ételt is rendelhetünk belőle.

automata.jpg

A hely, ahol az automata található, Gyoda városában van. A “24 Hour Auto Restaurant Tekken Taro” névre hallgató étterem úgymond egy falatka jövő, ugyanis személyzet nélkül kínálja fogásait. Másrészről inkább egy posztapokaliptikus, robotok által uralt világ rabszolgaétkezőjére hasonlít a sok ósdi géppel. A hely, ahogy azt már biztosan mindenki kitalálta, önkiszolgáló. A vendég betér, odamegy a fal mellé állított automaták egyikéhez, bedobálja az aprót és kiválasztja a vacsoráját. Egyszerű és gyors, de vajon jól főznek-e? Gyanítom hogy nem, már amennyire a videóból látszik, bár ennek ellenére a forrás szerint a burger "egyszerű de finom."

Ez amúgy ilyen "utolsó esély" étterem lehet, ha már biztosan nincs nyitva más, akkor ide mennek az emberek. Esetleg a siető átutazók ugranak be valamire. Nekem minden esetre nem tetszik, ritkán írok ilyet, de ezt most nem látnám szívesen itthon.

Végül két kép azoknak, akik szeretnek azon pörögni, mennyivel rosszabb szendvicset kapnak kézhez a hirdetésekben szereplőnél:

doboz.jpgburger.jpg

Forrás: RocketNews24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr106306310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása