Xtra Long Karnevál és kávésbögrék a Burger Kingben

2013. január 09. - Feiertag Erik

Miután az évértékelésben kivészmadárkodtam magam, hogy a "promóciónkénti egy szendvics a vég kezdete", a BK rögtön rám cáfolt, és két burgeres akcióval indítja az évet. Egy visszatérő, aminek örülünk, és egy újdonság, amit a disznóságai miatt kritikus szemmel (és nyelvvel) letesztelünk majd. Ezúttal a fura krumpli és társai elmaradnak; ez lenne a vég kezdete?

xtra long.jpg

XtraLONG Chili Cheese: A nagy visszatérő, úgy látszik most ez a divat, persze, amíg tényleg jó cuccokat hoznak vissza, addig teljesen rendben van a trend. A szendvics nagyon egyszerű, mégis van benne különlegesség, és a kevés összetevőnek hála nem igazán esik szét evés közben, ami jó pont. Hosszúkás buciban két marhahúspogácsa (régebben volt külön 3 húsos változat is, de Have it your way, úgyhogy ezúttal is biztosan megoldható), csilis sajtszósz, sajt és jalapeno paprika. Egyszerű, de nagyszerűen csípős. Különösen ajánlott.

XtraLONG Crispy BBQ: Klasszikus visszatérő szendvics mellett itt a tradicionálisan Burger Kinges új burger, a szokásos extra összetevőkkel, úgy mint BBQ szósz, bacon és sajt, de ez még nem minden, mert a szendvics tartalmaz pirított hagymát, salátát és paradicsomot is. A húspogácsa érdekes, a BK-től kissé szokatlanul disznóhúsból készül, majd meglátjuk milyen. Marhahússal garantált lenne a siker, így még kérdéses, bár nem hinném hogy nagy bajok lennének vele. Reméljük a Röffencsburgernél nagyobb élmény lesz.

BK_poharak.jpg

Ahogy azt fentebb írtam, ezúttal snack híján maradunk, viszont van egy másik akció, amit említésre érdemesnek találok. Kicsit mekiféle dologról van szó, ha nagy menüt rendelsz ajándék bögre üti a markod. Sajnos se nem Burger Kinges, se nem Lavazzás (a BK kávés partnere), csupán egy I love coffee felirat tündököl rajtuk. Ezen kívül az akció sajnos nem érvényes mindenütt, csupán a székesfehérvári, tatabányai és szegedi éttermekben, és ott is csak a "készlet erejéig", de utóbbit már azt hiszem megszokhattuk.

Update: Mégis van snack, ami rácsos burgonyában nyilvánul meg, emlékeim szerint ez jónak számít a nem túl erős promóciós-krumpli mezőnyben. A bögréken pedig van Burger King logó és felirat, csak a másik oldalukon és az aljukon. Ezúton is köszönjük Krisztinának a helyesbítést!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr826306317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása