Orrkarikás burrito a McDonald's-ben

2012. december 26. - Feiertag Erik

Sajnos nem új termékről van szó, az orrkarika nem valami újragondolt formájú bacon vagy sajt akármi. Másrészről viszont szerencse, hogy nem velem esett meg (bár nemrég volt egy fura kalandom valami műanyag- vagy csont darabbal, ez azért mégsem olyan durva mint egy piercing).

A georgiai McDonald's vendége, Frances Rosario valami fényes dologra lett figyelmes burritójában, épp amikor 4 éves kislányát szerette volna megetetni. A nő elmondása szerint később felhívta az étteremláncot, mire ők röviden így válaszoltak: Megesik. Amikor pedig, ezen felháborodva, a körzeti igazgató számát kérte, a következőt felelték: Semmi köze hozzá. A cég központját már a CBS News-zal közösen hívta, de az eset sajnos valószínűleg örök rejtély marad.

A dologhoz persze lehet pozitívan hozzáállni. Most már biztosak lehetünk benne, hogy a mekis burrito nem mirelit, hanem ott állítják össze az étteremben, bár ez sovány vigasz, ha végül más taknyával kell jóllaknunk. Persze az ügy lehet kitalált dolog is, a nő egy kis könnyű pénzre hajtva belenyomott egy karikát a kajába, és megkezdte hadjáratát. Személy szerint nehezen hiszem el, hogy valakinek még a legnagyobb hajtás közepén se tűnjön fel, hogy kitépte orrából a piercingjét.

Forrás: Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr86306323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása