Lokalizált csirkepanír a KFC-ben

2012. december 18. - Feiertag Erik

Ez a legújabb "nagy ötlet", legalábbis Indiában, de ha ott bejön, talán elterjed az egész világon. A meglévő 11 csodafűszer mellé hozzáadnak egy adag curry fűszerkeveréket, a végén pedig curry levelekkel szórják meg a kész csirkét. Jól hangzik, bár nem vagyok benne biztos, hogy gyökeresen változtat az ízen.

Minden esetre jól hangzik, hogy megpróbálnak helyi dolgokat belevinni a termékeikbe. Nálunk a meki szokott hasonló akcióval jelentkezni Hazai Ízek néven, bár ez azért más, itt teljesen új szendvicsekké próbálják transzformálni az itthon megszokott magyarosabb ételeket, ami hol sikerül, hol nem. Egyik módszerre sem lehet egyértelműen azt mondani, hogy jobb mint a másik, sajnos nem igazán mérkőzhetnek meg egymással, de mindenképpen jó irányvonal lenne, ha mások is próbálkoznának magyaros ízekkel.

Főleg, ha az indiai KFC mintájára teszik. Náluk ugyanis, a currys csirke nem drágább mint a sima H&S csirkerész, melynek ára a 69 rúpia (280 HUF), a 12 darabos kosáré pedig 599 (2400 HUF).

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása