December 6-tól újra Téli Ízek a McDonald's-ban!

2012. november 27. - Feiertag Erik

Aki volt mostanában mekiben, biztosan észrevette, hogy a tálcában lévő papír "alátét" új formát öltött: Valami fura üvegen át négy szendvics néz ránk, középen nagy betűkkel az új promóció neve, Tél Ízek, fent pedig kisebb szöveg hirdeti: December 6-tól tisztul a kép.

Fényképek-0343000.jpg

Mi pedig megpróbálunk most betippelni pár szendvicset az elmúlt évek, meg a mosott képek alapján. Elsőként a bal felső sarokkal mindjárt könnyű dolgunk van, ez biztosan a Rösztiburger lesz, igazi klasszikus, mindig az év egyik fénypontja McDonald's fronton. Idén is várjuk, legalább már biztos, hogy lesz a promócióban 5/5-ös szendvics.

Az alatta lévő is elég ismerős, nekem a Sajtos Gourmet ugrik be, az a barna valami a saláta alatt minden bizonnyal rántott sajt. Ha összehasonlítjuk a két képet, egyforma a felépítés, bár a buci másnak tűnik, bár ez lehet csak az effekt hatása.

Ha jobban megnézzük, még a kis levágott "sajtsarok" és felette az a kis darab pirított hagyma is ott van a képen, tehát ugyanezt a régi fotót használták fel most is. Mérget azért nem vennék rá, de szerintem nagyon valószínű, hogy ő a másik "régi kedvenc".

És ha már megemlítettem a szlogen első felét, álljék itt a második: Új felfedezettek. A bal felső burger pedig annak tűnik, már amennyire én meg tudom ítélni. Az utóbbi három évből semmire sem hasonlít így ránézésre, aztán majd a "tiszta kép" lehet rám cáfol, de ha szerencsénk van, itt valami nagyon eltalált újdonságról lesz szó. Az mindenesetre világosan látszik, hogy a szendvicsben két hús van, ami önmagában rosszat nem jelenthet. Ha valami hatalmas, lila, cékla szerű izé lógna ki belőle, na azzal kapcsolatban már lehetne aggódni...

Utolsóként, a jobb alsó sarokban egy csirkés versenyző. Ennyiből nehéz megmondani miről is van szó, de szerintem nem tévedek sokat azzal, ha megjósolom a Csirke Cordon Bleu újabb eljövetelét. Végül is nincs rajta mit panaszkodni, tök jól összerakott dologról van szó, csak hát ennyi pénzért mirelit "sajttal-sonkával töltött csirkemellel" napokig jól lehet lakni.

A végszó? A meglepetések nagy részét szerintem sikerült lelőni, bár ezek alapján a homályos képek alapján nehéz megmondani, hogy valójában miről is van szó. A Rösztiburgerben személy szerint száz százalékig biztos vagyok, évek óta szeretjük, nem látom be, hogy miért kellene idén kihagyni a repertoárból. Nagyjából ugyanez vonatkozik a Csirke Cordon Bleu-re, bár csirke fronton nyugodtan meglephetnek minket egy rendes csirkemell alapú cuccal, na azt nagyon tudnánk értékelni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr386306332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása