Burger King szendvicsek kipukkadásig

2012. november 22. - Feiertag Erik

Sajna csak Japánban, bár ez szinte minden furcsa ötletnél így van, úgyhogy már meg sem lepődünk. Fura, hogy nem az USA-ban jöttek ezzel, ott szinte nemzeti étel a hamburger, meg oda valósi a cég, bár tény, hogy érdemesebb Japánban próbálkozni új ötletekkel, ott valamennyire tuti bejön a dolog.

De miről is van szó: Japánban a Burger King mostanság ünnepli 20. születésnapját, ez alkalomból már adtak ki 5 húsos Whoppert, és adtak ki fekete szendvicset, viszont most jön az, ami igazán megéri: Korlátlan étel és ital fogyasztás, bár nem éppen Trófea Grill módra. Az akció november 17 és 30 közt él, 14-23 óráig, két etapra bontva meg még mindenféle korlátozásokkal megspékelve.

November 17 és 21 közt nagy Kuro Burger-t (a fekete bucis cucc) kell rendelni, az akció maradék idejében pedig valamilyen Whopper menüt. A rendeléstől számított fél órán belül ezt be kell falni, csak ez után lehet kérni az ingyen kaját. Aki csal, annak ki kell fizetnie mindent, de pl. az is csalás, ha megosztod a haverokkal a kaját. Szóval mindenki magának rendel és magának eszik, bár biztos nem tolnak az ember képébe biztonsági őröket, akik minden egyes lenyelt falatot ellenőriznek. Bár, Japánról van szó, úgyhogy ki tudja?

Forrás: FoodBeast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr76306335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása