Best of M: A nagy visszatérők!

2012. október 31. - Feiertag Erik

A McDonald's semmit sem bíz a véletlenre. Jövőre a szokásos Best of M promóciójukba ezúttal nem ők válogatják a szendvicseket, hanem mi szavazhatjuk meg, kik legyenek "A nagy visszatérők". A kínálat amúgy annyira nem durva, 3 szendvicsre lehet szavazni, nagyjából ennyi amire úgy igazán érdemes is. Érdekes hogy a három általam választott szendvics közül csak egynek van magas szavazatszáma, a többi viszonylag gyengén áll egyelőre. Például anno az M nekem nagyon ízlett, de valahogy a nagyközönség mégsem szeretné viszont látni. Az abszolút semmilyen McCountry viszont harmadik helyen áll, ami elég meglepő.

best of m szavazolap.png

Nagyrészt elmondható a szendvicsekről, hogy bármelyik jobb ajánlatnak tűnik mint az Én Hamburgerem győztesei, bár lehet hogy csak a különlegesebb hozzávalók miatt. Szavazni itt tudtok, vagy facebookon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr896306349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása