Az Elnök Burger-emberei

2012. október 29. - Feiertag Erik

Amerika: A hamburger, és a demokrácia országa, és most már a hamburgerben mért demokrácia országa is. Mialatt keményen zajlik a kampány, a Smashburger, egy feltörekvő gyorsétteremlánc, megkérdezte az embereket, hogy melyik elnökjelölttel költenének el legszívesebben egy burger-vacsorát.

A 2094 nagykorú válaszadó 59%-a a Obamát választaná, míg csupán 41%-uk lenne partner egy Mitt Romney-val való kajálásban. Vajon visszaköszön-e ez az arány a választásokon? Mindenesetre vicces válasz lenne, ha Obama következő kampánybeszédét egy gyorsétteremben tartaná. Két baba-puszi közt egy Quarter pounder with cheese.

De volt egy másik kérdés is, ahol ugyanez volt a lényeg, viszont ezúttal az "elmúlt korok elnökeire" fókuszálva:

Reméljük itt nem állnak meg a dolgok, és lesznek még hasonló kutatások. Lehetne kérdezni színészekről, írókról, de biztos van még egy rakat olyan téma, amit nálam sokkal kreatívabb emberek most rögtön rávágnának.

Forrás: FoodBeast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr246306350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása