Új állandók a McDonald's-nál!

2012. október 19. - Feiertag Erik

Bizony, és nem is akármilyenek! Nemrég panaszkodtunk az amerikai KFC új termékei miatt, hogy olyan miért nem jön hozzánk, erre a Meki már meg is lépte a dolgot. Szinte ugyanaz az ajánlat, mondjuk kevesebb igazi csirkével, bár az arány még így is nagyon jó az étteremlánchoz képest.

Chicken McBites: Ilyesmi is van/volt a KFC-nél más országban, persze a panír valószínűleg össze sem hasonlítható a két terméken. Ezek így első blikkre nem tűnnek "csirkehúspogácsának", csak kis darabkáknak kirántva. Viszont ha nincs igazam... Akkor az egész semmit sem ér. Kisebb Nugget darabok, arra meg mi szükség van? Az ára egyébként egész baráti, 490 forint (12 darab) és 790 forint (20 darab). Ha nem lesz fehér karácsonyunk, majd ilyennel "hógolyózunk".

Sharebox: Az osztozkodás doboza, de szerencsére nem rejt olyan titkokat, mint Pandora szelencéje. Itt csak csirkéről van szó, tömény csirkehúsról. 20 Chicken McBites, 9 Chicken McNuggets (böe), 5 BBQ csirkeszárny. Ehhez jön a 3 választható szósz. Ahogy elnézem a társas csomagba a három típusból kettő is páratlanra sikeredett, ezek közül az egyik ezen felül prím szám, úgyhogy egyenlő osztozkodásról szó sem lehet. Az ár viszont egy személynek elég brutális, 1990 forintot kell lecsapnunk a pultra, ami úgy, hogy egy pohár kólát se kapunk hozzá elég húzós.

Hát ezt küldik így ősz közepén a BK egy szem promóciós Whoppere ellen: két promóciós szendvics, és két új állandó összeállítás. Reméljük a királyi étteremlánc állni fogja a sarat és valami igazi különlegességgel lepnek meg minket legközelebb, ami mindenkit lemos a porondról.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr656306354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása